پروانه آبی????:
#نکات_آستر_کشی_با_خامه
1.باید کیک کاملا سرد بشه بهتر حداقل 1 روز از پختش بگذره تا کاملا سرد شده باشه ۰
نکته پس نمیتونید کیک درست کنید وبعدش روش خامه کشی کنید باید حداقل 4 ساعت قبل کیکتون رو درست کرده باشید
2.باید ظرف مناسب سرو کیک رو اماده کنید حتما توش کاغذ بندازید دوتا کاغذ روغنی رو طوری بزارید که وسطش باز باشه تا بعد از اتمام کار بشه از زیر کیک بکشیشون بیرون
3.حالا کیک رو به دوقسمت مساوی تقسیم میکنید حواستون باشه که این کار رو بادقت انجام بدید که کیکتون کج کوله نشه البته میتونید از دوتا کیک مجزا استفاده کنید
4.حالانوبت صاف کردن دور کیکه اگرکیکتون روش سوختگی داره یا زیادی خشک شده یا سطح کیکتون ناصافه حالا وقتشه که اصلاحش کنید بعد از صاف کردن کیک اضافها وخردهاشو با یه برس پاک کنید
5.حالا باید از خامه فرم گرفتون وسط کیک بریزید در این مرحله میتونید به داخل کیک موز ویا گردوی خرد شده هم اضافه کنید سپس قسمت دیگه کیک رو روش بزارید وکمی فشار بدید سعی کنید کیک کاملا صاف باشه البته واسه این کار ابزار خاصی وجود داره ولی چشمی هم میتونید بفهمید
6.حالا نوبت خامتونه اما اگر کیک اسفنجی درست کردید ویا کیکتون کمی خشکه بهتره اونوبا کمی شربت مرطوب کنید بعد روش خامه بکشید حالا خامه رو روی سطح کیک بمالید البته بهتره که خامه رو تو یه قیف بدون ماسوره بریزید وسپس روی کیک منتقل کنید اینجوری خیلی کارتون راحت تره
حالا روی کیک خامه بزنید
7.بعد از خامه کشی سطح بالایی کیک دیواره های کیک رو خامه میزنیم وبا کاردت مخصوص سعی میکنیم تا جای ممکنه دیوارها صاف کنیم