#پای_مرغ_رنگارنگ
مواد لازم خمیر طعمدار
ارد به مقدار لازم
خمیر مایه ۱ ق غ
روغن مایع ۱/۲پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ ق غ
پودر اویشن ۱ ق غ
پاپریکا ۱ق غ
نمک ۱ق چ
فلفل قرمز دلخواه
فلفل سیاه
مواد لازم داخل پای
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه از هر رنگ
پنیر پروسس
ذرت ۱ پیمانه
پیاز داغ
قارچ ۱۰ عدد
رب گوجه دلخواه
گوجه فرنگی ۲ عدد
ابلیمو ۱/۴پیمانه
ادویه
کره
زرده تخم مرغ
شکر۱/۲ق غ
ماست۱ ق غ
زعفران
کنجد
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه رو با شیر ولرم وشکر مخلوط کرده و اجازه بدید یه جای گرم خوب عمل بیاد بعد از پفکردن خمیر مایه تو یه ظرف بزرگ روغن و ادویه و نمک رو اضافه کنید سپس بهش خمیر مایه رو اضافه کنید کمی هم بزنید سپس ارد رو کم کم به خمیر اضافه کنید تا جایی که دیگه به دست نچسبه روی خمیر رو با یه دستمال بدون پرز ومرطوب بپوشونید واجازه بدید یه جای گرم خمیر حداقل دوساعت استراحت کنه بعد از استراحت خمیر رو پهن کنید واونرو تو ظرفتون خوب صاف کنید بهتره ته ظرف رو چند سوراخ بکنید سپس مواد میانی پای رو داخلش بریزید ابتدا بهتره سس گوجه یا رب گوجه رو کف خمیر بمالید سپس مرغتون رو که مزه دارکردید وخوب با کره وادویه سرخ کرده وبا مقدار کمی اب پختید رو اضافه کنید میتونید مرغتون رو ریش کنید یا بصورت مکعبی خرد کنید سپس فلفل دلمهای رنگی نگینی رو که کمی سرخ کردیدهمراه با قارچ سرخ شده وپیاز داغ و ذرتهای بخارپز شده رو اضافه کنید در نهایت پنیر پروسس رو روی مواد بریزید روی پای رو به سلیقه خودتون با خمیر بپوشونید واجازه بدید تو فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه یپزه وخ
قتی خمیر خودشو گرفت بعد از ۳۰ دقیقه از فر درش بیارید ومواد رومال رو روش بزنید روش کمی کنجد بپاشید واجازه بدید۱۰دقیقه با شعله پایینی ۵دقیقه با شعله بالایی فر روی پای برشته بشه
نکته
من تمام سبزیجات رو قبلا کمی سرخ کردم بهتره قارچ رو از قبل سرخ کرده واب اضافیشو بگیرید
این خمیر طعمدار وبسیار خوشمزه است ومیتونید برای تهیه پیتزا ازش استفاده کنید
میتونید از انواع سبزیهای خشک طعمدار داخل این خمیر پای استفاده کنید
پروانه آبی