دسری متفاوت با نودل
شکر یک فنجان
اب یک فنجان
زعفران و گلاب و عرق هل مقداری
ابلیمو دو سه قطره
ابتدا اب و شکر رو درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا اب به جوش بیاد و شربت غلیظ بشه و قوام بیاد در اخر کار زعفران و گلاب و عرق هل و ابلیمو رو اضافه میکنیم و میزاریم تا شربت کمی سرد شود .نودل ها رو درون ظرف اب جوش ریخته و میزاریم تا نرم بشن و بعد درون ابکش میریزیم و میزاریم خوب اب نودل ها بره .درون ماهیتابه روغن ریخته و از نودل ها به اندازه یک قاشق برداشته و داخل روغن داغ میریزیم و میزاریم سرخ بشن بعد هم داخل شربت میزاریم و سه چهار دقیقه که داخل شربت بودن در میاریم و میزاریم داخل ابکش تا شربت اضافه اش بره و اخر کار میتونیم با پودر بسته و بادام تزیین کنیم.
اگه از طعم و عطر دارچین خوشتون میاد حتما روی این دسر کمی دارچین بپاشید و بعد کمی از شربت روی دارچین ها بریزید طعمش عالی میشه.
نوش جان