خانهتماس ورود
مجموعه طب اسلامی و سلامت اهلیلج سبک زندگی اسلامی
مجموعه طب اسلامی و سلامت اهلیلج سبک زندگی اسلامی
طلبه قدیم دانشجو حال ارشد شیعه شناسی فعال فرهنگی بسیجی گروه جهادی سبک زندگی اسلامی عاشق طب اسلامی.کتاب. آشپزی. دوخت تزیینی نقاشی. و...
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات
جستجو
موضوعات
  • همه
  • خودم پز
  • حسینیه دل
  • روز مرگی ها
  • شهدا
  • عاشقانه
  • یک قدم تا خدا
  • مناسبت
  • حدیث
  • سیره
  • پندانه
  • مساله شرعی
  • سوالات اعتقادی
  • تمثیلات
  • داستان
  • روضه
  • تفسیر
  • داستان
  • طب اسلامی
    • طرز تهیه دارو ها و غذاهای طب
    • تجربیات طب اسلامی
    • درمان بیماری ها
    • احادیث طبی
    • دعا درمانی
    • طبایع چهارگانه
    • معرفی داروهای طب اسلامی
    • ممنوعات
    • بهداشتی آرایشی
    • نکات
    • دارو ومحصولات ارگانیک
    • تقویم روزانه نجومی
  • مربی کودک
  • بازگشت
  • حضرت دلبری
  • خودم نوشت
  • نقد کتاب
  • معرفی کتاب
  • روشنگری
  • باستان شناسی

موضوع: "خودم پز"

خورشت طلاکومه
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز

#خورش_طلا_کومه (گیلانی)

گوشت مرغ 1250 گرم
گردو 250 گرم
تره 125 گرم
نعناع 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
آب غوره 1 فنجان
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4 قاشق سوپخوری
نمک قدری

طرز تهیه :
مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در خورش می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در خورش ریختیم آرد برنج را کم کم داخل خورش بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت خورش زودتر جا میافتد.

ازنظرمن گشنیز نزنید چون تو روایات نهی شده

نظر دهید »
کباب بلدرچین
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز

#کباب_بلدرچین

مواد لازم

بلدرچین ٨ عدد
خامه نصف پیمانه
زعفران آب شده یک ق سوپخوری
کره آب شده ٥٠ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آبلیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه کباب بلدرچین :

*. بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود.
*. سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده.
*. خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.
*. روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده.
*. قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم.
*. سپس بلدرچین ها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم.
*. در حین پخت مرتب بلدرچین ها را با برس به کره آغشته می کنیم.
*. باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم بسوزد

نظر دهید »
زولبیا
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز

زولبیا

#زولبیا

موادلازم:
نشاسته گل 110گ(1/5فنجان)
ماست پر چرب 100 گ
ارد 20 گ (1 ق س)
شربت غلیظ درست شده از عسل1 ق س

روغن کنجد 1 ق م
زعفران غلیظ 1 ق س
روغن برای سرخ کردن روغن کنجد

شربت :
عسل پیمانه
اب 1/5 پیمانه
جوهر لیمو 1/4 ق چ
گلاب 1/2پیمانه

طرزتهیه:
اب و عسل را روی حرارت گذاشته تا عسل اب شده و قوام بیاید و جوهر لیمو را با یک ق م اب سرد حل کرده اضافه میکنیم . گلاب را هم می ریزیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.

نشاسته و ماست (چکیده و پرچرب باشد بهتر است)را با قاشق مخلوط کرده 1 ق س شربت غلیظ (شکر دو برابر اب) , روغن یک ق م , ارد,زعفران , را اضافه کرده با درجه ی تند همزن 5 دقیقه میزنیم. سپس یک ساعت استراحت داده.

اگر خیلی سفت بود یک قاشق ماست اضافه می کنیم.
به اندازه ی یک بند انگشت روغن در تابه ریخته رینگهای مخصوص زولبیا را درون روغن گذاشته تا داغ شود.
دمای روغن باید 140 درجه باشد .
مواد را در قیف با ماسوره ی ریز ریخته و دایره دایره می ریزیم. دو طرف را سرخ کرده با حرارت نسبتا تند. سپس در صافی قرار می دهیم.

وقتی زولبیا کمی از حرارت افتاد داخل شربت ولرم می اندازیم.

نظر دهید »
خواص کدو و بادمجان
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز, طرز تهیه دارو ها و غذاهای طب, احادیث طبی

خوراک کدو و بادمجان ?

? #کدو

1⃣آرامش بخش می باشد
2⃣ درمان عصبانیت است
3⃣غذای پیامبران بوده است
4⃣غذایی سبک و رو هضم است
5⃣مناسب برای بیماران
6⃣موجب تقویت مغز و حافظه
7⃣جبران آسیب های مغزی

? #بادمجان؛

1⃣دربردارنده همه مزه ها،
2⃣بدون ضرر،
3⃣سازگار با طبع،
4⃣معتدل در میان گونه هاى خویش،
5⃣مناسب براى پیر و جوان،
6⃣میانه در گرما و سرما،
7⃣مفید برای رفع سودا.
8⃣و گرم است در جایی که بدن احتیاج به گرما دارد و سرد در جایی که بدن احتیاج سرما دارد.

? دستور آشپزی از پیامبر خدا ?

? دستور طبخ میرزاقاسمی
? بادنجان

کانَ رَسولُ اللّهِ صلى الله علیه و آله فی دارِ جابِرٍ فَقَدَّمَ إلَیهِ الباذَنجانَ ، فَجَعَلَ صلى الله علیه و آله یَأکُلُ ، فَقالَ جابِرٌ : إنَّ فیهِ لَحَرارَةً . فقال صلى الله علیه و آله : یا جابِرُ مَه ، إنَّها أوَّلُ شَجَرَةٍ آمَنَت بِاللّهِ ، اِقلوهُ وَأنضِجوهُ وزَیِّتوهُ ولَیِّنوهُ ؛ فَإِنَّهُ یَزیدُ فِی الحِکمَةِ .

? پیامبر خدا صلی الله علیه و آله در خانه جابر بود . نزد ایشان بادمجان آوردند و ایشان آغاز به خوردن نمود . جابر گفت : این ، گرم است . فرمود : «اى جابر ! نه ! این ، نخستین درختى است که به خداوند ، ایمان آورْد . ? آن را در آب بجوشانید و بپزید و ? به روغن بیامیزید و ? نرم کنید ؛ چرا که بر حکمت مى افزاید» .

? الدعوات ، ص 158

کُلُوا الباذَنجانَ ؛ فَإِنَّهُ شِفاءٌ مِن کُلِّ داءٍ .

? امام صادق علیه السلام : بادمجان بخورید ، که شفاى هر درد است .

? طبّ الأئمّة لابنی بسطام ، ص 139

عن عبدالرحمن الهاشمی :قالَ علیه السلام لِبَعضِ مَوالیهِ : أقلِل لَنا مِنَ البَصَلِ وأکثِر لَنا مِنَ الباذَنجانِ . فَقالَ لَهُ مُستَفهِما : الباذَنجانِ؟ قالَ علیه السلام : نَعَم ، الباذَنجانُ جامِعُ الطَّعمِ ، مَنفِیُّ الدّاءِ ، صالِحٌ لِلطَّبیعَةِ ، مُنصِفٌ فی أحوالِهِ ، صالِحٌ لِلشَّیخِ وَالشّابِّ ، مُعتَدِلٌ فی حَرارَتِهِ وبُرودَتِهِ ، حارٌّ فی مَکانِ الحَرارَةِ وبارِدٌ فی مَکانِ البُرودَةِ .

? به نقل از عبد الرحمان هاشمى : ایشان به یکى از وابستگان خود گفت : «براى ما پیاز کمتر و بادمجان بیشتر بیاور» . او پرسش کنان گفت : بادمجان؟ فرمود : «آرى . بادمجان ، دربردارنده همه مزه ها ، بى زیان ، سازگار با طبع ، معتدل در میان گونه هاى خویش ، مناسب براى پیر و جوان ، میانه در گرما و سرما ، و گرم در جاى گرم و سرد در جاى سرماست»

? الکافى

عَلَیکُم بِالباذَنجانِ البورانِیِّ ؛ فَهُوَ شِفاءٌ یُؤمِنُ مِنَ البَرَصِ ، وکَذَا المَقلِیُّ بِالزَّیتِ .

? الکافى

? امام صادق علیه السلام : بر شما باد بادنجان (بادمجان) بورانى ؛ زیرا شفایى است که از پیسى ایمنى مى دهد . بادنجانى هم که به روغن زیتون سرخ شود ، چنین است .

? مکارم الأخلاق ، ج 1 ، ص 398

نظر دهید »
آش ماست
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز

#آش ماست

? مواد لازم:
? برنج ولپه هر کدام یک لیوان
? تره، جعفری،شوید مجموعا نیم کیلو
? پیاز 2 عدد
? روغن زیتون یا شحم یا دنبه، نعنا خشک، فلفل، زردچوبه ونمک طبیعی ( پودر سنگ نمک یا نمک دریا مرغوب) به میزان لازم
? ماست: که میزان ماست به حسب سلیقه است برخی دوست دارندآش غلیظ باشد ویا رقیق باشد ودرآن نان ترید کنند. #غذا #تغذیه

? طرزتهیه:
? برنج ولپه وسبزیجات خرد شده را بهمراه مقداری آب روی حرارت ملایم بگذارید.پیازداغ ونعناداغ نیز درست کرده نصفش را بانمک وفلفل وزردچوبه در آش ریخته، نصفش را برای روی آش بگذارید.هنگام جوشیدن هرچنددقیقه یک بار آش را هم بزنید تا ته نگیرد وجابیفتد.پخت این آش 2_3ساعت زمان لازم دارد.پس از آماده شدن آش ماست راخوب هم بزنید تا یکنواخت شود.سپس ماست را کم کم به آش اضافه کرده وهم بزنید وسریع زیر آن را خاموش کنید تا ماست نبرد.آش را در ظرف مناسب کشیده وروی آن را تزئین کنید.

✅ نکته: برخی به آش ماست، گوشت یا آبغوره اضافه می کنند که این کار زیاد جالب نیست
? نوش جان

نظر دهید »
بیف استراگانف
ارسال شده در 28 خرداد 1397 توسط اهلیلج در خودم پز

#شیر_و_گوشت

? یک غذای خارجی با پایه اسلامی و پختن شیر و گوشت

#کشور:ایتالیا،روسیه

#نام غذا: بیف استراگانف

مواد لازم:
گوشت بره 400گرم یا…
شیر گاو طبیعی یک لیوان
پیاز یک عدد
خامه یا سر شیر طبیعی 3قاشق
آرد گندم یا سویق گندم 2قاشق
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور طبخ:
گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید.
پیاز را نیز خلالی خرد کنید.
گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن شحم و یا زیتون تفت دهید.ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید.
تا جوش بیاید. سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید.
نوش جان ?

غذایی بسیار شیک،خوشمززززه و عالی

* در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و…
✔️نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم ? تعجب می کنند که مگر می شود؟؟!!!
و زمانی که از کشورهای دیگر و با نام های شیک و های کلاس وارد می شود با جان و دل می پذیریم و بعد تازه متوجه می شویم که ما مسلمانان های کلاس ترین انسان های کره زمین هستیم ?

نظر دهید »
غذای کودک
ارسال شده در 19 مهر 1396 توسط اهلیلج در خودم پز, طب اسلامی, مربی کودک

به نام حضرت حق
✅نکات در مورد غذای کودک
1⃣بهترین غذا،شیر مادر است.

✔️نکته: در قدیم اگر مادر نمیتوانست شیر بدهد دایه میگرفتند (کسی که قرار است به بچه شیر دهد اخلاق خوب داشته باشد و یا دیوانه و احمق نباشد زیرا برخی خصوصیات از طریق شیر دادن منتقل می‌گردد).
2⃣برای افزایش شیر از داروی ترکیبی شیر افزا استفاده شود که از ترکیب تخم رازیانه، زیره، انیسون و تخم ترب است (هر کدام به تنهایی نیز موثر است).
3⃣اولویت با شیر دادن یک زن به کودک است و از آنجا که در آن زمان شیر گاو و شتر و گوسفند بوده است ممکن است برخی خصوصیات بد به کودک منتقل شود.

4⃣شیر خشک نیز مناسب نیست و در برخی موارد بعد از مدتها فهمیدند حاوی چربی خوک بوده است.
5⃣توصیه به شیر دادن از دو سینه به کودک شده است چرا که یکی آب و دیگری غذاست.
6⃣شیر دادن 21 ماه است و اگر کمتر بدهند ظلم در حق کودک است هرچند معروف دو سال شیر دادن است.
7⃣در طب جدید تا 6 ماهگی به کودک نمیتوان چیزی داد ولی در طب اسلامی قبل از آن حداقل سویق و انار را میتوان داد.
?توضیحات

?امام علی (ع) می‌فرمایند: «نیست شیری که به بچه داده شود و مبارک‌تر از شیر مادرش باشد.» (الاصول من الکافي، شیخ کلینی، ج۶، ص۴۰)
?روایت: «بپرهیزید از شیر خانم بد (فاسد) و مجنون زیرا از راه شیر سرایت می‌کند.» (تحف العقول، ابن شعبة الحراني، ص۱۰۵)
?روایت «امام صادق (ع) من را دید درحالی‌که به یکی از فرزندانم شیر می‌دادم، امام فرمودند ای ام اسحاق از یک سینه به او شیر نده، از دو سینه به او شیر بده، یکی غذا و یکی نوشیدنی است.» (الاصول من الکافي، شیخ کلینی، ج۶، ص۴۰)
?روایت از امام رضا (ع): «شیر دادن بیست‌ویک ماه است و اگر کمتر شیر بدهند این ظلمی در حق بچه است.» البته معروف است که مدت شیر دادن دو سال است. (الاصول من الکافي، شیخ کلینی، ج۶، ص۴۰)
?پیامبر اعظم (ص): «به بچه‌های خود سویق بدهید در کوچکی، زیرا گوشت می‌رویاند و استخوان را محکم می‌کند.» در این روایت تعبیر صبیان آمده و صبی به معنی بچه کوچک و شیرخوار است و وقتی آمده در کوچکی به معنی ماه‌های اولیه است. ( المحاسن، أحمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۴۸۹)
?در روایت آمده: «به بچه‌های خود انار بدهید، زیرا زودتر جوان می‌شوند (رشد می‌کنند).»

 (المحاسن، أحمد بن محمد بن خالد البرقى، ج۲، ص۵۴۶)
❀°◆❀°◆❀
?اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج?

نظر دهید »
غذاهای گرم
ارسال شده در 17 اسفند 1395 توسط اهلیلج در خودم پز, طب اسلامی

به نام حضرت حق

? لیست غذاهای گرم 
?قورمه سبزی ـ فسنجان ـ آبگوشت ـ حلیم ـ بریانی ـ تخم مرغ ـ قلیه ماهی ـ نخود آب ـ چلو کباب گوسفندی ـ نیمرو ـ خاگینه ـ گوشت ـ میگو ـ گوشت شتر و شتر مرغ ـ گوشت کبوتر ـ بلدرچین و تخم آن ـ روغن حیوانی محلی ـ روغن کنجد و روغن زیتون ـ زیتون ـ  ـ نیشکر  ـ گلاب ـ دارچین ـ هل ـ سمنو ـ شکر سرخ ـ ـ نمک  ـ موز ـ فلافل ـ نان سنگک ـ ادویه جات ـ آجیل - تخم مرغ خانگی - نخود آب و آب گوشت - فسنجان - بریانی - كره محلی گاوی -گلابی - انگبین “عسل” - گوشت آهو - زنجبیل – توت سفید “شیرین” – آبگرم - آبگوشت زیره “مانند ‌آب گوشت معمولی  + زیره‌ی فراوان” - گل سرخ - انجیر-رطب گرم و مقوی - كرفس - انجیر خشك -  ترخون - گردو - آبگوشت نخود “گرم مقوی” - نعناع -گندم - مغز بادام شیرین - آبگوشت مغز دانه‌ها “گوشت قلوه‌گاه + سینه+ بادام، پسته  - نخود  - تره - پیاز - نیشكر - سیر - پسته - آبگوشت خربزه “مانند آب گوشت معمولی و به جای خربزه” - زردك - فندق - زیتون سیاه  نمك - گلاب - گوشت گنجشك - چلوكباب “با گوشت گوسفندی” - گوشت بلدرچین - گوشت خروس - گوشت شتر - گوشت كبوتر - قیمه - گوشت ماهی شور- خاگینه - دارچین - فلفل - ریحان - - شیره انگور  - گردو - كدو حلوایی - زیره سیاه بادام زمینی - زرد چوبه - شلغم - روغن حیوانی - سیاهدانه - خربزه  - سرشیر - كنگر- مرصع پلو - فلافل - دنبه - روغن زیتون - - میوه زیتون - شكر سرخ- انواع خوراك گوشت گوسفند – نان گندم – نان سنگك – نان بربری
❀°◆❀°◆❀
?اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج?

☘ چکیده ای از طب اسلامی☘
?استاد تبریزیان?

غذاهای گرم
نظر دهید »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
آخرین مطالب
  • خواص داروی اذخر
  • داروی درمان سینوزیت 
  • درمان یائسگی زودرس 
  • ✅✅ عوامل زیاد شدن روزی ✅✅
  • ادعیه و اذکار افزایش رزق
  • خلاصه آداب زناشویی در اسلام
  • خواص داروی ابن مسعود 
  • خواص داروی مرکب 3
  • خواص شربت مدبر غدیر
  • خواص ماکارونی با آرد دیم
آخرین نظرات
  • یادگاری  
    • یادگاری
    • عطر چفیه ها
    • وبلاگ حضرت زینب سلام الله علیها یزد
    در خواص داروی اذخر
  • بهناز  
    • http://karajdata.blog.ir/post/24>
    در درمان چاقی
  • علی در طرز تهیه نوره
  • امیر در طرز تهیه نوره
  • علی در طرز تهیه نوره
  • علی در طرز تهیه نوره
  • ميترا در طرز تهیه روغن بنفشه
  • محمّد در طرز تهیه نوره
  • پیمان در طرز تهیه نوره
  • اهلیلج  
    • مجموعه طب اسلامی و سلامت اهلیلج
    • قرارعاشقی
    در طرز تهیه نوره
  • فاطمه در طرز تهیه نوره
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در آمدم ای شاه پناهم بده
  • اهلیلج  
    • مجموعه طب اسلامی و سلامت اهلیلج
    • قرارعاشقی
    در تراریخته در یزد
  • ریاحی  
    • ریحـانه اصـفهـان
    در تراریخته در یزد
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در کم خوری
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در کم خوری
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در هاضوم
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در درمان عمومی مزاج ها
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در درمان سیاتیک
  • حضرت مادر (س)  
    • مطیع ولایت (بسیج طلاب سطح 3 اراک )
    • خاطرات خاکی
    • وصیت عشاق
    • یا زینب کبری
    در آقا
رتبه
    کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان