به نام حضرت حق
? لیست غذاهای گرم
?قورمه سبزی ـ فسنجان ـ آبگوشت ـ حلیم ـ بریانی ـ تخم مرغ ـ قلیه ماهی ـ نخود آب ـ چلو کباب گوسفندی ـ نیمرو ـ خاگینه ـ گوشت ـ میگو ـ گوشت شتر و شتر مرغ ـ گوشت کبوتر ـ بلدرچین و تخم آن ـ روغن حیوانی محلی ـ روغن کنجد و روغن زیتون ـ زیتون ـ ـ نیشکر ـ گلاب ـ دارچین ـ هل ـ سمنو ـ شکر سرخ ـ ـ نمک ـ موز ـ فلافل ـ نان سنگک ـ ادویه جات ـ آجیل - تخم مرغ خانگی - نخود آب و آب گوشت - فسنجان - بریانی - كره محلی گاوی -گلابی - انگبین “عسل” - گوشت آهو - زنجبیل – توت سفید “شیرین” – آبگرم - آبگوشت زیره “مانند آب گوشت معمولی + زیرهی فراوان” - گل سرخ - انجیر-رطب گرم و مقوی - كرفس - انجیر خشك - ترخون - گردو - آبگوشت نخود “گرم مقوی” - نعناع -گندم - مغز بادام شیرین - آبگوشت مغز دانهها “گوشت قلوهگاه + سینه+ بادام، پسته - نخود - تره - پیاز - نیشكر - سیر - پسته - آبگوشت خربزه “مانند آب گوشت معمولی و به جای خربزه” - زردك - فندق - زیتون سیاه نمك - گلاب - گوشت گنجشك - چلوكباب “با گوشت گوسفندی” - گوشت بلدرچین - گوشت خروس - گوشت شتر - گوشت كبوتر - قیمه - گوشت ماهی شور- خاگینه - دارچین - فلفل - ریحان - - شیره انگور - گردو - كدو حلوایی - زیره سیاه بادام زمینی - زرد چوبه - شلغم - روغن حیوانی - سیاهدانه - خربزه - سرشیر - كنگر- مرصع پلو - فلافل - دنبه - روغن زیتون - - میوه زیتون - شكر سرخ- انواع خوراك گوشت گوسفند – نان گندم – نان سنگك – نان بربری
❀°◆❀°◆❀
?اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج?
☘ چکیده ای از طب اسلامی☘
?استاد تبریزیان?