#اسنک
مواد لازم
نان تست
گوشت چرخ کرده سرخ شده
یا مرغ ریش شده
یا گوشت ریش شده
پیاز
پنیر پیتزا یا پنیر پروسس
فلفل دلمه
قارچ
سس گوجه
ادویه اویشن پاپریکا فلفل کاپسیکام یا سیاه وقرمز زرد چوبه
کره
طرز تهیه
ابتدا گوشت وپیاز رو باهم تفت داده وبا رب گوجه وادویه مخلوط کنید ویا مرغتون رو بپزید وخوب ریش کنید یا گوشتتون رو بپزید وبعد ریش کرده سرخ کنید حالا ساندویج ساز رو بزنید به برق تا گرم بشه یه طرف نون های تست رو به کره اغشته کنید وبزارید روی سینی گریل حالا روی نانها رو گوشت بعد فلفل دلمه بعد قارچ خرد شده بعد پنیر وبعد یه نون دیگه تست که کره مالی کردید بزارید میتونید فلفل و قارچ رو هم سرخ کنید این بسته به سلیقه خودتونه حالا درساندویج ساز رو ببندید واجازه بدید ۱۰ دقیقه گریل بشه
اگر ساندویج ساز ندارید میتونید از تابه دوطرفه استفاده کنید اگر تابه ندارید میتونید ساندویجها رو تو تابه معمولی سرخ کنید نیازی به روغن نیست فقط نونها رو تو تابه بزارید ودرش رو ببندید یه طرف سرخ شد نون رو برگردون وباز در تابه رو ببندید تا خوب پنیر اب بشه
این اسنک رو با خیار شور وسالاد سرو کنید
پروانه آبی