#انواع_کیک
مواد لازم
پوره خرمالو ۱پیمانه
آرد ۳۰۰گرم
پودر قند ۲۰۰گرم
روغن مایع ۳/۴پیمانه
گردو خرد شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
بکینگ پودر ۲ ق چ
نمک یه پنس
پودر پسته جهت تزیین
عسل
طرز تهیه
ابتدا خرمالو ها را پوست بگیرید سپس خرمالوها
را پوره کنیدزرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، داخل کاسه ای زرده ها ، روغن و پودر قند را انقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس خرمالوهای پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نماییدآرد ، بکینگ پودر ، نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه نمایید و به ارامی و به حالت دورانی مخلوط کنید.حالاسفیده های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا پف کند واز ظرف نریزدسپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید حواستون، باشه زیاد هم نزنید که پف کیک بخوابه حالا گردوهای خرد شده راهم اضافه کنید.قالب کیک را چرب کنید وارد بپاشید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 – 45 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن کیک کیک رو با پودر پسته وعسل تزیین کنید
پروانه آبی