#کیک_اسفناج
به مناسبت اول ربیع
#کیک_اسفناج
مواد لازم
تخم مرغ4عدد
ارد2/5لیوان
بیکینگ پودر 2ق م
وانیل 1/4ق چ
دارچین1 ق چ
گردوخورد شده 100 گرم دلخواه
(گردو رنگ سبز کیک رو کدر میکنه)
پودرنارگیل 3 ق غ
شکردانه ریز یا پودر قند1/5 لیوان
روغن مایع1لیوان سرخالی
پوره اسفناج خام 1 لیوان کاملا پریا ۱/۲لیوان اب اسفناج ۱/۲لیوان پوره اسفناج
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغها وشکر و وانیل رو باهمزن میزنیم سپس روغن رو به تخم مرغ ها اضافه میکنیم کمی هم میزنیم گردو ونارگیل واسفناج ودارچین رو به مواد اضافه کرده ارد روکه بابیکینگ پودر الک کردیم به مواد اضافه میکنیم وقدری هم میزنیم تا مواد یکدست بشود سپس موادرو داخل قالب ریخته ودر فر180 به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بسته به گرمای فرشما قرار میدهیم
نکته :
*برای زیبا ترشدن کیک میتونید از هویج نگینی توی کیکتون استفاده کنید
*اسفناج داخل کیک حتما باید خیلی خردبشه درواقع بصورت پوره دربیاد والیوان کاملا پرباشه کمی محتویات لیوان رو فشاربدید بعد دوباره لیوان رو پرکنید
*این کیک رومیتونید با هویج رنده شده یا حتی سیب وگلابی هم به همین شیوه تهیه کنید
*اگر کیک رو با هویج تهیه کردید میتونید به مقدار دارچین اضافه کنید که طعم بهتری داشته باشه
پروانه ابی