مرغ ترش
مرغ 3یا4 تیکه
پیاز 2عدد
سیر1حبه(یا پودر سیر)
رب انار1 ق غ
رب گوجه 1ق غ
نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
آب 1 پیمونه
دونه های انارمقداری
اول مرغ رو با کمی فلفل وزرچوبه و نمک و یدونه پیاز کوچیک آبپز کردم تا هم نیم پز بشه هم زخم زدایی بشه.مرغ رو آبکش کردم و سرخشون کردم
پیاز وسیر رو رنده کردم (من از پودر سیر استفاده کردم) توی روغن تفت دادم بعد رب گوجه وانار رو اضافه کردم(اگه رب انارتون ترشه ی قاشق شکر هم اضافه کنید)
ادویه مرغ زدم ودرآخر دونه های انار ریختم .ی پیمونه آب ریختم گذاشتم موادم به جوش بیادبعدمرغ های سرخ شده رو توی سس گذاشتم واجازه دادم با شعله ی خیلی ملایم بپزه