طرز تهیه ماکارونی گوشت و قارچ با ته دیگ سیب زمینی
مواد لازم:
ماکارونی: 500 گرم من 200 گرم زدم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم (100گرم)
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذا خوری (رب گوجه خونگی استفاده کردم)
قارچ: 4 عدد متوسط(1عدد زدم چون ازنظرمن مفیدنیست وسودا زاست)
سیب زمینی درشت: 2 عدد به صورت گرد شده(من یک عدد کوچیک استفاده کردم)
فلفل دلمه ای: یک عدد(نزدم)
پیاز: 1 عدد
روغن: به میزان لازم من ازروغن شحم گاوی و زیتون که در روایات بهش تاکید شده استفاده میکنم
نمک، فلفل و اویشن: به میزان لازم (من به جای آویشن ادویه گوشت زدم
زردچوبه :چون ماکارونی باآرد دروم رنگ نداره من هم به ماکارونی همبه گوشت زردچوبه میزنم
طرز تهیه :
در یک ماهی تابه یک عدد پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را سرخ کرده بعد گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و آن را تفت می دهیم بعد قارچ نگینی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم مقداری تفت بخورد تا آب قارچ گرفته شود بعد رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک، فلفل و آویشن(ادویه گوشت وزردچوبه) می زنیم و می گذاریم چند دقیقه دیگر تفت بخورد.
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب می کنیم و برای هر بسته ماکارونی 2 قاشق نمک(من از نمک دریا استفاده میکنم به دلیل مضربودن نمک یددار)وزردچوبه در آب می ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن می ریزیم و یک دو قاشق روغن در آن می ریزیم من نمیریزم و می گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می ریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن می دهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
بعد قابله را روی اجاق گذاشته مقداری روغن در قابلمه می ریزیم من خیلی کم میریزم و سیب زمینی گرد شده را کف قابلمه می گذاریم بعد یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ سرخ شده که قبلا آماده کرده بودیم را درون قابلمه می ریزیم(مندرظرفی ماکارونی ومواد رو مخلوط میکنم بعد میریزم داخل قابلمه چون این ماکارونی له و شفته نمیشه و همسرم دوست نداره قسمتی ازماکارونی سفید بمونه و به همین صورت یک لایه ماکارونی و یک لایه گوشت و قارچ. بعد از تمام شدن مواد یک دمی روی قابلمه می گذاریم تا نیم ساعت خوب دم بکشد.
نکته مهم: هنگام دم کشیدن 5 دقیقه اول حرارت اجاق را زیاد می کنیم و بعد حرارت را کم می کنیم.( مانند پخت برنج)