به نام حضرت حق
? شکر نیشکر بخورید ?
?شکر نیشکر بخورید ولی چغندر هرگز
?شکر نیشکر بی شک یک هدیه از خداوند است که در طب اسلامی بسیار با اهمیت است.متاسفانه این مشکل در تغذیه ما وجود دارد که دشمن به قدری کار کرده و زمینه را برای برگشت به طب اسلامی سخت کرده است که مدت ها طول خواهد کشید تا بنیاد هایی که توسط آن ها ریخته شده فرو بریزد و به اصل اولیه خودمان در طب وتغذیه اسلامی برگردیم.
?شکر نیشکر از این نقشه استعماری مستثنی نیست و با دسیسه ای شوم کارایی خود را از دست داده است.
?دشمن به صورتی دقیق و حساب شده نقشه های خود را طراحی کرده است که اگر کسی به طور جدی پیگیر مطلب باشند آن قدر با مشکلات مختلفی درگیر می شود که شاید از کار خود منصرف شود!شکری که هدیه ای الهی بود، خودش به تنهایی دارو بود، در بسیاری از دارو های مهم و حیاتی نقش تعیین کننده ای داشت را با یک بهانه ساده که مزه آن این طور است و آن طور است به کلی خراب کردند.
?تعابیر روایات درباره این شکر بی نظیر به این صورت می باشد:
?امام رضا علیه السلام فرمودند: شکر طبرزد [شکر خالص] بلغم را به طور کامل می خورد(و از بین می برد)
[کافی ج6 ص333 ح4]
?امام صادق علیه السلام : وای بر تو ای زراره! چه چیزی مردم را از فضل و برتری شکر طبرزد غافل کرده است حال آن که 70 بیماری را دفع می کند و بلغم را از بین می برد و از ریشه می کند.
[طب الائمه ص66]
?تمام این مزایا نه برای شکر تصفیه شده فعلی با یک عالمه مواد مضر اضافه شده بلکه برای شکر طبیعی نیشکر که خالص شده باشد گفته شده است.
❌واقعا جای سوال است که این همه نعمتی که از دل زمین آن هم با این فراوانی در کشور عزیزمان به عمل می آید چرا باید با یک اشتباه تبدیل به سمی شود که خودمان اعتراف کنیم که استفاده از آن مضر است و باید محدود شود تا جایی که به آن لقب سم داده اند!!
?علاوه بر موارد بالا، این شکر در درمان تب، جزئی از داروهای مهم اسلامی از جمله مرکب 4، داروی امام کاظم علیه السلام، داروی مرکب 2 و… کاربرد دارد.
? سُکَر- شکر احمر (سرخ):
?شکر سرخ عصارۀ نیشکر است اکثراً در سرزمین های هند، مصر، چین، خوزستان و عمان می روید. شکر سرخ از نی شکرهای سرخ رنگ به عمل می آید بدین شکل که نی آن را گرفته و پوست می کنند، سپس آن را کوبیده و آب? آن را می گیرند. و بعد آن را طبخ ?می نمایند تا منعقد شود.
?در گذشته برای سفید کردن شکر، شکر را با آب?حل می کردند سپس تصفیه می نمودند و با شیر ?و سفیده تخم مرغ ?می پختند و در نهایت منعقد شده و شکر سفید به دست می آمد که طبع آن نیز از گرمی و تری به خشکی می گرایید و خواص آن تغییرات به سزایی می کرد و اما امروز برای سفید کردن شکر از مواد شیمیایی? استفاده می شود که علاوه بر تغییر مزاج و طبیعت آن مشکلات عدیده ای در سلامتی بدن انسان ایجاد می کنند.?
?اگر شکر را زیاد تصفیه کنیم و در نوبت های مختلف مورد تصفیه قرار گیرد حلاوت و حرارت آن کمتر و معتدل تر می گردد و حال آنکه طبیعت آن نیز دگرگون می گردد. مثلاً شکر سرخ در آخر دوم گرم و در آخر اول خشک است و آب نیشکر در دوم گرم و در اول تر است و حال آنکه شکر سفید در دوم گرم و در اول خشک است. در واقع شکر هر چه صاف تر باشد حرارتش کمتر و هرچه کهنه شود خشکی در آن غالب می شود و بر یبوست و خشکی آن افزوده می گردد?
❀°◆❀°◆❀
?اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج