#خورشت_فسنجان
#انواع_خورشت
مواد لازم
گردو۵۰ گرم
رب انار گرم
مرغ یا کوفته ریزه ۱۰۰ گرم
ادویه هل زعفران نمک فلفل
شکر ۱ق غ یا یک عددلوز یزدی
سیب درختی یک عدد کوچک به دلخواه
ابتدا مرغمون رو با کمی کره سرخ میکنیم در صورت استفاده از گوشت بهتره بصورت کوفته ریزه باشه بعد گردو وادویه واب جوش رو توی مخلوط کن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس مخلوط رو روی گوشت یا مرغمون تو قابلمه ریخته وحداقل ۴ ساعت باشعله کم میپزیم سپس به خورشت رب انار رو اضافه میکنیم در شمال ایران فسنجان رو ترش میل میکنن مردم مشهد کاملا شیرین ودر بعضی مناطق می خوش توصیه میکنم برحسب سلیقه خودتون رب انار رو انتخاب کنید جهت فسنجون می خوش رب انار ترش همراه با کمی شکر طعم بسیار خوشایندی میده پس میزان رب انار ونوعش بسته به ذایقه شماست حالا باز اجازه بدید ۱ ساعت دیگه باشعله کم بپزه حالا شما یه فسنجون جا افتاده وبسیار خوشمزه طبخ کردید نوش جان
نکته
گوشت مرغ وکوفته ریزه هردو مناسب فسنجون هستند ولی جهت یه غذای مجلسی ران مرغ بهتره
میتونید گردوتون رو چرخ کنی یا میکس کنید بعد داخل قابلمه با ابجوش مخلوط کنید
البته میتونید از مخلوط کن هم استفاده کنیدموقع مخلوط کردن مواد تو مخلوط کن حواستون باشه که اب خیلی جوش نباشه وضمنا درب مخلوط کن رو خیلی کیپ نکنید
استفاده از شکر در فسنجون سلیقه ای هست میتونید حذفش کنید
جهت فسنجون معمولا رب انار ترش استفاده میشه
مقدار کمی هل پیشنهاد میشه
میتونی گردو فسنجون رو نصف کنی ونصف بجای گردو بادام خاکی یا درختی بزنی که بسیار هم خوشمزه است این غذا همراه بادام درختی جنبه درمانی هم داره
بعلت سفت تر بودن بادام باید مجزا چرخ بشه
پروانه ابی