به نام حضرت حق?
توجه?
⚠️ آلودگی های غذای امروزی ⚠️
? شیرینی :
? خوردن شیرینی در خانمها باعث کیست و فیبروم خواهد شد و نیز باعث کیست تخمدان ـ عصبیت ـ موهای زائد ـ غده های بدخیم و تاسی سر خانمها خواهد شد .
? شیرینی تر که روی آن ژلاتین است ” آگار ” است که در آزمایشگاه از این ماده برای کشت میکروب استفاده میکنند و باعث عفونت ادراری میشود .
? شکلات :
? خوردن شکلات باعث کیست می شود. اگر کسی ۲ تا ۳ ماه فقط شکلات بخورد دچار بیماری لاعلاجی می شود که تمام بدنش پر از عفونت می شود .«کیست رحم وتخمدان و سرطان و…»
? فریزر و زود پز :
✨ فریزر باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن می شود و سرطانزا است .
✨ زودپز باعث له شدن غذا می شود و سرطانزا است .
? بستنی :
? در بستنی به جای ثعلب ” CMC” استفاده میکنند «کربن متیل سلولز» .
? لبنیات :
? کلسیم به تنهایی جذب نمیشود باید با فسفات همراه باشد و ویتامین دی .
? شیر و ماست ویتامین دی ندارند و جذب نمیشوند . شیر را با خرما که ویتامین دی دارد باید استفاده کرد که جذب شود .
? ماکارونی و لازانیا :
? خوردن ماکارونی و لازانیا باعث کاهش رشد کودکان میشود .عامل ایجاد میگرن است «الکل در #روده بزرگشان بیشتر تولید میشود» .آش رشته هم اینگونه است .
? خمیر و نشاسته تبدیل به قند میشود که OH دارد «الکل ساخته میشود» و خانمها دچار سردرد و تهوع میشوند و نیز باعث خراب شدن پوست میگردد « جوش زدن و تیره شدن پوست و لک های صورت » .خمیر خوردن از نظرشرع کراهت دارد .
? کیک و بیسکویت :
? بیسکویت ساقه طلایی دارای ماده افزودنی ” بی کربنات آمونیاک ” است .