زولبیا
موادلازم:
نشاسته گل 110گ(1/5فنجان)
ماست پر چرب 100 گ
ارد 20 گ (1 ق س)
شربت غلیظ درست شده از عسل1 ق س
روغن کنجد 1 ق م
زعفران غلیظ 1 ق س
روغن برای سرخ کردن روغن کنجد
شربت :
عسل پیمانه
اب 1/5 پیمانه
جوهر لیمو 1/4 ق چ
گلاب 1/2پیمانه
طرزتهیه:
اب و عسل را روی حرارت گذاشته تا عسل اب شده و قوام بیاید و جوهر لیمو را با یک ق م اب سرد حل کرده اضافه میکنیم . گلاب را هم می ریزیم بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.
نشاسته و ماست (چکیده و پرچرب باشد بهتر است)را با قاشق مخلوط کرده 1 ق س شربت غلیظ (شکر دو برابر اب) , روغن یک ق م , ارد,زعفران , را اضافه کرده با درجه ی تند همزن 5 دقیقه میزنیم. سپس یک ساعت استراحت داده.
اگر خیلی سفت بود یک قاشق ماست اضافه می کنیم.
به اندازه ی یک بند انگشت روغن در تابه ریخته رینگهای مخصوص زولبیا را درون روغن گذاشته تا داغ شود.
دمای روغن باید 140 درجه باشد .
مواد را در قیف با ماسوره ی ریز ریخته و دایره دایره می ریزیم. دو طرف را سرخ کرده با حرارت نسبتا تند. سپس در صافی قرار می دهیم.
وقتی زولبیا کمی از حرارت افتاد داخل شربت ولرم می اندازیم.