کباب بلدرچین
مواد لازم
بلدرچین ٨ عدد
خامه نصف پیمانه
زعفران آب شده یک ق سوپخوری
کره آب شده ٥٠ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آبلیمو نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه کباب بلدرچین :
*. بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود.
*. سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده.
*. خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.
*. روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده.
*. قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال می گذاریم.
*. سپس بلدرچین ها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم.
*. در حین پخت مرتب بلدرچین ها را با برس به کره آغشته می کنیم.
*. باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم بسوزد